Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Microcar Brommobiel

M.GO 6 X

Prijs
15.990
Vakgarage Van der Linden Keldonk
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Comfort & interieur
Exterieur
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Bent U nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren. Incl. 2 jaar fabrieksgarantie en pechhulp. kijk op VAKGARAGEALBERTVDLINDEN NL voor ons volledige aanbod en voor meer informatie en foto's Prijswijzigingen en invoerfouten voorbehouden, er worden geen verdere afleverkosten berekend.

Vakgarage v.d. Linden-Keldonk is geopend van: maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0413-211185 of per mail: info@vakgaragevdlinden.nl met vriendelijke groet, Team van der Linden

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions

Ook interessant